Prijavi se za besplatnu radionicu „Google alati u turizmu“!

Preko 80% ispitanika istraživanja sprovedenog u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Srbiji smatra da postoji velika potreba za edukacijom i informisanjem na temu Google alata u turizmu, a posebno interesovanje vlada za unapređenje upotrebe alata kao što su Google Analytics, Google Maps i Google my business.

Na ovom LINKU možete se prijaviti za učešće na online radionici posvećenoj Google alatima u oblasti turizma. Kada se prijavite, stići će vam mail sa linkom za praćenje radionice na ZOOM platformi koja će se održati u četvrtak, 21. januara u 18:00h. Učešće je potpuno besplatno!

Sve odgovore i informacije na temu upotrebe Google alata za poslovanje turističkih objekata dobićete od Milana Stojkovića, vlasnika agencije Etourism Consulting, koji ima više od osam godina iskustva u edukaciji i radu na platformama koje su namijenjene turizmu, ugostiteljstvu i marketingu.

Pozivamo sve predstavnike malih i srednjih preduzeća iz oblasti turizma u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Srbiji da se prijave na onlajn radionicu i da putem interaktivnog predavanja, razmjene iskustava, individualnih vježbi, konsultacije sa predavačem na licu mjesta i materijala za budući rad unaprijede svoje vještine i poslovanje.

Događaj se realizuje u okviru USAID-ovog projekta „D-Tour: Unapređenje digitalnih veština za turističke objekte u Srbiji, Bosni i Hercegovini i u Crnoj Gori“ u saradnji sa ICT Hub-om i partnerima JS Guruom iz Bosne i Hercegovine i Digitalizuj.me iz Crne Gore.

Dodatne informacije: Tekuća godina je pokazala da je upotreba digitalnih alata u poslovanju malih turističkih ponuđača postala neophodnost koja često može da napravi razliku između opstanka i gašenja poslovanja. U prethodnim mjesecima, ICT Hub je realizovao istraživanje na temu ,,ICT alati u ruralnom, eko i avanturističkom turizmu u Srbiji, Crnoj Gori,  Bosni i Hercegovini” putem kog je identifikovana velika potreba malih i srednjih preduzeća (MSP) koja posluju u domenu eko, ruralnog i avanturističkog turizma za detaljnijim upoznavanjem sa digitalnim platformama, alatima i digitalnim marketingom. Uzimajući to u obzir, u saradnji sa partnerima JS Guru iz BiH i Digitalizuj.Me iz Crne Gore, pripremljen je detaljan program od 9 interaktivnih onlajn radionica kako bi se ponudio širok spektar znanja i informacija, dodatno podstaklo regionalno povezivanje između turističkih ponuđača ali i unaprijedila znanja i veštine i organizacija i agencija koje sarađuju ili okupljaju male turističke preduzetnike. Radionice su dakle, namijenjene svim MSP koja posluju u turizmu u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Author: Bobana Pejović

Bobana je diplomirani ekonomista i project menadžerka u Digitalizuj.Me.

Share This Post On

Vaše mišljenje: