Startup Spotlight takmičenje vas poziva da predstavite svoju ideju i pretvorite je u uspješno preduzeće

Startup Spotlight je jedno od najvećih startap takmičenja u regionu Srednje i Istočne Evrope, gdje preduzetnici predstavljaju svoje ideje na sceni i pretvaraju ih u uspješna preduzeća. Ovo takmičenje nije samo prilika za pronalaženje investicija, već i sjajno mjesto da vaš startap bude primijećen.

Tokom dvodnevnog takmičenja, iskusni preduzetnici i investitori će ocjenjivati startapove i dodijeliti im vrijedne nagrade.

Startapovi mogu poslati svoj pitch deck do 5. novembra, a organizatori će odabrati 20 startapova kojima će priznati mentori pomoći da se pripreme za finalnu rundu. Odabrani startapovi biće obavješteni 11. novembra, 18. novembra će imati probu, a samo takmičenje će se održati 19. i 20. novembra u okviru How to Web konferencije u Bukureštu.

Cilj takmičenja je da pomogne startapovima u ranoj fazi (post-prototip, post-MVP) u dobijanju sredstava i mentorstva, uz pomoć preko 50 investitora i eksperata koje će upoznati.

Predstavnici Accel, 500startups, TechStars, Earlybird Ventures, Gecad Ventures, Velocity Partners, Credo Ventures, Gapminder Venture Partners, Early Game Ventures, Launchub i mnogih drugih biće u žiriju i/ili jedni od mentora, kao i korporacije kao što su KPMG i Orange.

Organizatori su pripremili i vrijedne nagrade:

  • najbolji startapovi dobiće priliku da rade intervju za učešće u predstojećem Batch (B25) u Startups Seed Accelerator programu Silicijumskoj dolini;
  • najbolji startap, najbolji inovator i startap sa najboljim pitchem dobiće štand na TechCrunch Disrupt u Berlinu (29. i 30. novembra);
  • svih 20 finalista dobijaju F6s Alpha Card (sa milion dolara benefita u vidu različitih popusta)
  • najbolji blochchain startap će dobiti 10.000 eura u Elrond tokenima.

Za više informacija i popunjavanje prijave posjetite sajt takmičenja.

Author: Miodrag Račić

Miodrag Račić je student Prirodno-matematičkog fakulteta u Podgorici i zaljubljenik u sve što ima veze sa tehnologijom i inovacijama.

Share This Post On

Vaše mišljenje: