Novi Spark.Me inspirativni govornik – profesor J.B. Kassarjian

Organizacioni tim najveće regionalne konferencije posvećene poslovanju i inovacijama na Internetu i Internet marketingu, Spark.Me, koja se održava 31. maja – 1. juna u Bečićima, objavljuje novog potvrđenog govornika – profesora J.B. Kassarjiana, jednog od najpriznatijih svjetskih stručnjaka u oblasti liderstva i upravljanja promjenama.

jbmK

Profesor Kassarjian predaje menadžment na Babson College (Boston, SAD) i ima titulu profesor emeritus na poslovnoj školi IMD (Lozana, Švajcarska). Ranije je bio profesor na Harvardskoj školi biznisa (Boston, SAD), kada je, između ostalog, radio i na uspostavljanju poslovnih škola pod okriljem ove institucije u Iranu i na Filipinima. Profesor Kassarjian je angažovan i kao konsultant većeg broja privatnih i javnih organizacija u Sjevernoj i Južnoj Americi, Evropi, Bliskom Istoku i Aziji, posebno u oblastima upravljanja promjenama, strategijskog restrukturiranja i izgradnje timova zaduženih za strategijsko upravljanje. Njegov paket studijskih slučajeva, “Sony Europa (A), (B) i (C)”, dobio je nagradu EFMD kao najbolji studijski slučaj u oblasti upravljanja promjenama u 1999. godini, dok je studijski slučaj “Shaping Spaarbeleg: Real and Unreal” nagrađen 2000. godine kao najbolji u kategoriji opšteg menadžmenta u izboru ECCH/Business Week.

Spark.me je interaktivna konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketare, startapove i ljude željne znanja. Konferencija je dizajnirana da oslobodi kreativnost učesnika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da ih podstakne da unaprijede svoje poslovanje i da sami osmisle i započnu nove biznis ideje.

JB Kassarjian 1 - resizePuna cijena karte za konferenciju Spark.me je 250€, ali do 28. februara traje Early Bird popust, pa se karte trenutno mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije www.spark.me, po cijeni od svega 100€, odnosno 50€ za studente.

Konferencija Spark.Me održaće se, po treći put zaredom, u terminu 31. maj – 01. jun 2015. godine, u hotelu Mediteran u Bečićima, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o., agenta registracije nacionalnog .ME domena.

JB Kassarjian 2 - resizeViše informacIja o konferenciji, načinu prijave, kotizacijama i prethodnim konferencijama, možete saznati na zvaničnom sajtu na adresi www.spark.me, Facebook stranici  i Twitter nalogu!

Author: Jovana Vulić

Jovana Vulić je administrativna menadžerka u UNICEF Laboratoriji inovacija za mlade “Kreaktivator” i zauvijek najmlađa članica Digitalizuj.Me ekipe. :) 101% Geek, voli Despicable.Me priču i Minion je u timu Spark.me konferencije. Jednog dana će promijeniti svijet i vratiti se da živi u Boku. Do tada se odlično snalazi na društvenim mrežama i piše svoj (eat) food blog eatwithjo.me.

Share This Post On

Vaše mišljenje: