Događaji

Naredni događaj:

Digitalizuj.me vol. 35 u saradnji sa Nikšićkim Pivom – utorak, 19. maj 2015. godine, sa početkom u 19h – doMEn (City kvart, Lamela 3/1, preko puta restorana Per Sempre)

11056451_10153344005186940_2408758044952732307_o

Gostujuće predavanje – “Becoming a World Citizen – Community, Business and Coffee” –  Matt Lambert, Community Developer u Meanderbug.com, startapu koji promoviše održivi turizam u Južnoj Evropi.

Prethodni događaji:

Digitalizuj.me vol. 34 u saradnji sa Nikšićkim Pivom – četvrtak, 16. april 2015. godine, u 19h – doMEn (City kvart, Lamela 3/1, preko puta restorana Per Sempre)

Paul Wennekes

Razgovor na temu “Kako tehnologija mijenja novinarstvo” – Paul Wennekes, holandski novinar sa više od 40 godina iskustva.

Utiske sa događaja pročitajte u blog postu, i pogledajte snimak razgovora.

Digitalizuj.me vol. 33 u saradnji sa Nikšićkim Pivom – subota, 7. mart 2015. u 17h – doMEn (City kvart, Lamela 3/1, preko puta restorana Per Sempre)

Gostujuće predavanje – “NAR (i ostalo voće)” – Aleksandar Džikić, trener KK Krka i selektor reprezentacije Makedonije.

Pročitajte blog post i pogledajte snimak predavanja.

Digitalizuj.me vol. 32 u saradnji sa Nikšićkim Pivom – utorak, 24. februar 2015. u 19h – doMEn (City kvart, Lamela 3/1, preko puta restorana Per Sempre)

DM Mocevic Gostujuće predavanje – “Porodične firme – stub razvoja ekonomije Crne Gore” – Dragan Močević, preduzetnik, osnivač nekoliko firmi i nevladinih organizacija, autor projekta “Porodične firme – stub razvoja ekonomije”.

Digitalizuj.me vol. 31 – četvrtak, 19. februar 2015. godine, u 19h – gostujuće predavanje Dragana Varagića na temu “Kako imati koristi od bloga za kompanije i pojedince”

Dragan Varagić je bloger, online strateg, i bavi se savjetodavnim uslugama iz oblasti poslovne primjene Interneta. Vlasnik je bloga www.draganvaragic.com, servisa za online distribuciju saopštenja PRobjave.com, i osnivač projekta www.bloggersnetwork.org.rs. Koordinator je specijalističkih strukovnih studija iz E-poslovanja – www.iimeuro.uns.ac.rs, FTN, Novi Sad, kao i predavač na ITS Beograd.

Digitalizuj.Me vol. 30, u saradnji sa Britanskim savjetom i NVO Krug iz Londona – četvrtak, 11. decembar 2014, u 20h – u prostorijama kompanije doMEn (City kvart, Lamela 3/1, preko puta restorana Per Sempre)

Gostujuće predavanje Habiba Leševića – Koncept “zelene kulture” kao održivi način života i djelanja, o kome je pričao oslanjajući se na savremenu britansku praksu. Habib Lešević je mladi inovator, preduzetnik, mislilac i predavač na više univerziteta u Londonu i Berlinu. Domaćin je i predavač na Green Culture Fest 2015 i osnivač kompanije KNTXT. Predavač je na Cass Business School i ESCP Europe biznis školi u Londonu, i govornik na na TEDx, Digital Shoreditch i Über Lebenskunst Festivalu.

Digitalizuj.Me XXIX u saradnji sa Nikšićkim Pivom – subota, 11. oktobar 2014. u 19h – doMEn (City kvart, Lamela 3/1, preko puta restorana Per Sempre)

Gostujuće predavanje – “Da li lider mora biti pametan?” – Dušan Basalo radi u oblasti razvoja ljudskih resursa od 17. godine. On je konsultant za lični i organizacijski razvoj, NLP trener, kouč u oblasti višeg i srednjeg menadžmenta, kao i Senior partner u internacionalnoj kompaniji za razvoj ljudskih resursa Atria Grupa.

 

Digitalizuj.Me XXVIII u saradnji sa Nikšićkim Pivom – ponedjeljak, 30. jun 2014. u 19h doMEn (City kvart, Lamela 3/1, preko puta restorana Per Sempre)

Social Media Day! 🙂

Sentiment i analiza sadržaja na mrežama/Da li je vreme improvizacije prošlost? – Željko Subašić aka Poslednji Skaut je osnivač i vlasnik LBS Team agencije, u kojoj se bavi community managementom, savjetovanjem, analitikom društvenih mreža za online PR i digitalni marketing. Idejni tvorac TVITNI.ME servisa. Osnivač prve agencije na Balkanu za zaštitu filmskih autorskih prava na internetu.


Digitalizuj.Me XXVII u saradnji sa Nikšićkim Pivom – 10. jun 2014. u 19h doMEn (City kvart, Lamela 3/1, preko puta restorana Per Sempre)

Gostujuće predavanje – “Kako biti ‘social’ bez dosadne Facebook aplikacije?” – Darko Buldioski, pionir u promovisanju novih medija, digitalnog marketinga, blogovanja i društvenih mreža na Balkanu. Darko je 2010. osnovao digitalnu agenciju, NewMediaMK, i dio je nekih od najinovativnijih kampanja za nastup na društvenim medijima u regionu. Od 2005, piše na blogu komunikacii.net.

Pročitajte blog post i pogledajte snimak kompletnog događaja:

 

Digitalizuj.Me startup radionica vol. 3 – 06. jun 2014. u 19h – doMEn (City kvart, Lamela 3/1, preko puta restorana Per Sempre)

MVP” ili Kako treba da izgleda prva verzija proizvoda – Dražen Žujović i Bojan ĆinćurTourVia.Me

 

Digitalizuj.Me startup radionica vol. 2 – 20. maj 2014. u 19h – doMEn (City kvart, Lamela 3/1, preko puta restorana Per Sempre)

“Product market fit” ili kako testirati ideju na potencijalnom tržištu i dobiti zlata vrijedan odgovor “Valja li mi ideja?!” – Dražen Žujović i Bojan Ćinćur, TourVia.Me

 

Digitalizuj.Me XXVI u saradnji sa Nikšićkim Pivom – 14. maj 2014. u 19h doMEn (City kvart, Lamela 3/1, preko puta restorana Per Sempre)

Gostujuće predavanje – “Kako su društvene mreže promenile komunikaciju?” – Miloje Sekulić, E-PR direktor i partner Homepage, digitalne marketinške agencije

Pročitajte blog post i pogledajte snimak kompletnog događaja:

 

Digitalizuj.Me startup radionica vol. 1 – 7. maj 2014. u 19h – doMEn (City kvart, Lamela 3/1, preko puta restorana Per Sempre)

“Faze razvoja startupa” – Dražen Žujović i Bojan ĆinćurTourVia.Me

 

Digitalizuj.Me XXV u saradnji sa Nikšićkim Pivom – 26. mart 2014. u 19h doMEn (City kvart, Lamela 3/1, preko puta restorana Per Sempre)

Gostujuće predavanje – “Put kojim se ređe ide – u menadžmentu, životu i uopšte” – Milenko Gudić – Direktor Međunarodne akademije za razvoj predavača menadžmenta (CEEMAN IMTA). Radio je kao ekspert i konsultant međunarodnih institucija i organizacija (OECD, UNDP, UNIDO, ETF…). Govornik i predavač na konferencijama i obrazovnim institucijama u preko 30 država.

Pročitajte blog post i pogledajte snimak kompletnog događaja:

 

Digitalizuj.Me XXIV u saradnji sa Nikšićkim Pivom – 19. februar 2014. u 19h doMEn (City kvart, Lamela 3/1, preko puta restorana Per Sempre)

StartUp MeetUp – Razgovor sa Jašom Jovićevićem i Danilom Ćetkovićem, osnivačima kompanija MNnews (društvo za telekomunikacije) i Infomont, koja je osnivač novinske agencije Mina

Pročitajte blog post i pogledajte snimak kompletnog događaja:

 

Digitalizuj.Me XXIII u saradnji sa Nikšićkim Pivom – 11. januar 2014. u 19h doMEn (City kvart, Lamela 3/1, preko puta restorana Per Sempre)

Gostujuće predavanje – “Veličina više nije bitna” – Nebojša Radović – Dežurni Internetlija. Radije za akciju nego za spavanje. Levi vezni u marketing timu Nordeusa. Iako od Radovića, bez parcele je u istoimenom naselju.

Pročitajte blog post i pogledajte snimak kompletnog događaja:

 

Digitalizuj.Me XXII u saradnji sa Nikšićkim Pivom – 28. decembar 2013. u 16h doMEn (City kvart, Lamela 3/1, preko puta restorana Per Sempre)

Gostujuće predavanje – “Kako ne biti fit i dohvatiti snove” – Aleksandar Džikić, trener KK Krka Novo Mesto i prvi pomoćni trener u NBA ligi koji prije toga nije imao trenerskog iskustva u SAD

Pročitajte blog post i pogledajte snimak kompletnog događaja:

 

Digitalizuj.Me XXI – 18. novembar 2013. u 19h doMEn (City kvart, Lamela 3/1, preko puta restorana Per Sempre)

Gostujuće predavanje – “Kreativnost i inspiracija – ili Moja Baba in action” – Vladan Filipović – Grafički i web dizajner na relaciji Pariz-Beograd, fotograf i pixel gangster & Multimedia Warrior – www.vladanf.com

Pročitajte blog post i pogledajte snimak kompletnog događaja:

 

Digitalizuj.Me XX – 23. oktobar 2013. u 19h doMEn (City kvart, Lamela 3/1, preko puta restorana Per Sempre)

“Crna Gora na digitalnoj raskrsnici” – Prof. dr Vujica Lazović, ministar za informaciono društvo i telekomunikacije u Vladi Crne Gore.

Pročitajte blog post i pogledajte snimak kompletnog događaja:

 

Digitalizuj.Me XIX – Social Media Day – 30. jun 2013. u 19h Fakultet političkih nauka Univerziteta Crne Gore

Gostujuće predavanje – “Društveno preduzetništvo – i vuk sit i ovce na broju” – Nikola Jovanović, društveni aktivista koji aktivno radi na formiranju četvrtog sektora u Srbiji – društvenog preduzetništva

Pročitajte blog post i pogledajte snimak kompletnog događaja:

 

Digitalizuj.Me XVIII 27. mart 2013. u 19h – Fakultet političkih nauka Univerziteta Crne Gore

Gostujuće predavanje i panel diskusija – “Politička komunikacija u doba društvenih medija”. Učestvovali:

Moderator: Doc. dr Olivera Komar, profesorka na predmetima Političko komuniciranje i Politički marketing na Fakultetu političkih nauka, Univerziteta Crne Gore

Pročitajte blog post o ovom događaju.

Pogledajte snimak predavanja Krunoslava Vidića:

Pogledajte snimak predavanja Miloša Đajića:

Pogledajte snimak panel diskusije:

 

Twittosfera i mediji – 27. mart 2013. u 15h – Fakultet političkih nauka Univerziteta Crne Gore

Dragan Močević, direktor Prime Communications, agencije za odnose s javnošću i marketing, sa kancelarijama u Sarajevu i Banjaluci

Pročitajte blog post o ovom događaju.

 

Digitalizuj.Me XVII – 12. mart 2013. u 18:30 – Fakultet političkih nauka Univerziteta Crne Gore

Panel diskusija – “Elektronska Vlada – od vizije do stvarnosti”. Učestvovali:

Pročitajte blog post i pogledajte snimak kompletnog događaja:

 

Digitalizuj.Me XVI – 28. februar 2013. u 19h  Fakultet političkih nauka Univerziteta Crne Gore

Gostujuće predavanje – “Social web NOW” – Dragana Đermanović, internacionalni online PR praktičar i predavač i vlasnica konsultantske firme PRpepper

Pročitajte blog post o ovom događaju i pročitajte najzanimljivije Draganine izjave.

 

Digitalizuj.Me XV – 26. februar 2013. u 19h  Fakultet političkih nauka Univerziteta Crne Gore

Panel diskusija – “Uloga ICT u reformi pravosudnog sistema”. Učestvovali:

  • Sudija Stanka Vučinić, zamjenik predsjednika Vrhovnog suda, predsjednik radne grupe za praćenje implementacije PRIS
  • Sanja Kalezić, šef kabineta predsjednika Vrhovnog suda, član radne grupe za poglavlje 24 pregovora o pridruženju, član radne grupe za praćenje implementacije PRIS
  • Darko Drašković, menadžer odjeljenja za informaciono-komunikacione tehnologije i multimediju Sekretarijata Sudskog savjeta, član radne grupe za praćenje implementacije PRIS
  • Nikola Martinović, advokat

Pročitajte blog post o ovom događaju.

 

Digitalizuj.Me XIV – 06. februar 2013. u 19h  Fakultet političkih nauka Univerziteta Crne

Gostujuće predavanje – “Građenje startap zajednice i zašto je danas najbolje vrijeme za pokretanje startapa” – Vukašin Stojkov, tehnološki aktivista, dizajner, bloger i su-osnivač neprofitne organizacije SEE ICT koja doprinosi stvaranju i razvoju dinamičnog okruženja za rast startapa, startap kulture i zajednice.

Pročitajte blog post o ovom događaju i pogledajte kratak video snimak.

 

Digitalizuj.Me XIII – 27. decembar 2012. u 19h  Fakultet političkih nauka Univerziteta Crne Gore

Panel diskusija – “UN postmilenijumski ciljevi razvoja i društveni mediji”. Učestvovali:

Pročitajte blog post o ovom događaju.

 

Digitalizuj.Me XII – 20. decembar 2012. u 19h  Fakultet političkih nauka Univerziteta Crne Gore

Panel diskusija – “Kako savremene tehnologije mijenjaju biznis okruženje?”. Učestvovali:

Pogledajte snimak kompletnog događaja:

 

Otvarač 1.0 – 27. novembar 2012. u 19h – Soul II Soul

Kreativna radionica: “Šta možemo da uradimo sa 100 miliona i koliko bi Crna Gora mogla da napreduje sa tolikom investicijom u naše ideje?”

Pročitajte blog post o ovom događaju.

 

Digitalizuj.Me XI – 13. novembar 2012. u 19h  Fakultet političkih nauka Univerziteta Crne Gore

Panel diskusija – “IT u javnom sektoru i kakve to ima veze sa nama”. Učestvovali:

Pročitajte blog post i pogledajte snimak kompletnog događaja:

 

Digitalizuj.Me X – 20. oktobar 2012. u 17h  Fakultet političkih nauka Univerziteta Crne Gore

Gostujuće predavanje – “Uloga i značaj timskog rada za uspjeh” – Duško “Dule” Vujošević, legendarni košarkaški trener

Pročitajte najzanimljivije izjave Duleta Vujoševića i pogledajte video snimak čitavog događaja.

 

Digitalizuj.Me IX – Social Media Day 30. jun 2012u 19h  Fakultet političkih nauka Univerziteta Crne Gore

Gostujuće predavanje – “Sat vremena koji vas dele od uspeha u IT biznisu” – Ivan Minić, osnivač Burek Foruma, jedne od najvećih digitalnih zajednica u regionu sa 1.400.000 registrovanih clanova, pokretač sajtova kao sto su ConQUIZtador i TotalCar i autor izuzetno popularnog bloga, For the Win

Pročitajte blog post o ovom događaju.

 

Digitalizuj.Me VIII – 07. jun 2012u 18h Fakultet političkih nauka Univerziteta Crne Gore

Gostujuće predavanje – “Bosanski lonac – digitalni marketing i online PR u BiH” – Dragan Močević, direktor Prime Communications, agencije za odnose s javnošću i marketing, sa kancelarijama u Sarajevu i Banjaluci

Pročitajte blog post o ovom događaju.

 

Digitalizuj.Me VII – 08. maj 2012u 19h – UDG
Panel diskusija – “Poslovanje kroz post-ovanje – Kako će društveni mediji promijeniti biznis”. Učestvovali:

Pročitajte blog post o ovom događaju.

 

Digitalizuj.Me VI – 12. april 2012u 19h – Fakultet političkih nauka Univerziteta Crne Gore

Gostujuće predavanje – “Najpopularnija aktivnost na Internetu – dvije plavuše vam pokazuju kako se to radi” – Ana Keglović Horvat i Danica Niki Radišić, osnivači Krazy Fish Consulting, regionalne marketinške agencije koja nudi potpuna poslovna rješenja na Internetu i društvenim mrežama

Pročitajte blog post o ovom događaju.

 

Digitalizuj.Me V – 23. februar 2012. u 19:30 – Fakultet političkih nauka Univerziteta Crne Gore
Panel diskusija – “Od malih ekrana do ekrana na dlanu – Kako su društveni mediji promijenili ulogu novinara”. Učestvovali:

Pročitajte blog post o ovom događaju.

 

Digitalizuj.Me IV – 1. februar 2012. u 19h – Fakultet političkih nauka Univerziteta Crne Gore
Panel diskusija – “Političari na Facebooku – ‘Add Friend'”? Učestvovali:

Pročitajte blog post i pogledajte snimak kompletnog događaja:

Pogledajte i prilog TV Vijesti:

 

Digitalizuj.Me III – 18. januar 2012. u 19h – Fakultet političkih nauka Univerziteta Crne Gore

  • “Novi marketing talas – It’s all about ME” – Nataša Đukanović, začetnik pokreta Digitalizuj.Me
  • “Kako izmjeriti uspješnost promotivnih kampanja na društvenim medijima” – Srđan Erceg, izvršni direktor HUGE Media, agencije koja se bavi digitalnim marketingom

Pročitajte blog post i pogledajte snimak kompletnog događaja:

 

Digitalizuj.Me II – 21. decembar 2011. u 19h – Fakultet političkih nauka Univerziteta Crne Gore
Panel diskusija – “Društveni mediji – revolucija ili samo sledeći korak”. Učestvovali:

Pročitajte blog post o ovom događaju.

 

Digitalizuj.Me I – 15. decembar 2011. u 19h – KIC “Budo Tomović”, sala DODEST

  • “Borbe tehnoloških titana” – Predrag Lešić, začetnik pokreta Digitalizuj.Me
  • “Digitalna plemena i društveni mediji” – Vladimir Vulić, začetnik pokreta Digitalizuj.Me

Pročitajte blog post i pogledajte kratak video snimak sa premijernog Digitalizuj.Me događaja: