Digitalizuj.Me vol. 57: Ivan Minić – “Zašto su neki preduzetnici uspješniji od drugih”

Nevladino udruženje Digitalizuj.Me organizuje 57. po redu Digitalizuj.Me događaj, koji će se održati u utorak, 17. decembra, sa početkom u 18h, u Podgorici, u City kvartu, na adresi Maša Đurovića, Lamela 3-1 (preko puta restorana Per Sempre). U pitanju je predavanje pod naslovom „Zašto su neki preduzetnici uspješniji od drugih“, a predavač je Ivan Minić, bloger i konsultant u oblasti internet marketinga.

Događaj se organizuje u okviru Akademije digitalnog marketinga za preduzetnike koju Digitalizuj.Me realizuje zahvaljujući podršci Ambasade Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici.

Minić je osnivač najveće internet zajednice na ovim prostorima, Burek.com, koja broji preko 2,5 miliona korisnika, glavni i odgovorni urednik projekta Moja firma, osnivač podkasta Pojačalo i u slobodno vrijeme sportski novinar. Ivan se preko 10 godina bavi freelance dizajnom i developmentom za strane klijente i radio je na više od 300 projekata u 28 zemalja na šest kontinenata.

Kao i svi Digitalizuj.Me događaji, i ovaj događaj je besplatan, ali je broj mjesta ograničen, pa je potrebno prijaviti učešće popunjavanjem formulara:

Digitalizuj.Me je nevladino udruženje koje nastoji da pomogne građanima i organizacijama u Crnoj Gori da razumiju i iskoriste uzbudljive nove šanse za društvene promjene i biznis u digitalnom okruženju. Digitalizuj.Me, od decembra 2011. godine, organizuje besplatna predavanja inspirativnih i strastvenih govornika iz regiona i šire. Inovativni preduzetnici, uticajni umovi i pasionirani aktivisti govore o temama kao što su liderstvo, inovacije, urbani razvoj, upravljanje promjenama, društveni mediji, startap kompanije, zaštita životne sredine…

Author: Miodrag Račić

Miodrag Račić je student Prirodno-matematičkog fakulteta u Podgorici i zaljubljenik u sve što ima veze sa tehnologijom i inovacijama.

Share This Post On

Vaše mišljenje: