INIT 2019: Novembar postaje mjesec tehnologije u Banjaluci!

U Banjaluci će, 02.11, u Banskom dvoru biti održana prva konferencija sa temama iz IT svijeta, koja je nastala kao ideja zajednice banjalučkih developera, pod nazivom INIT 2019.

INIT 2019 će okupiti skoro 400 učesnika, 17 govornika iz četiri zemlje, stručnjake i zaljubljenike u IT koji će u jednom danu obraditi 15 različitih tema odabranih od preko 70 prijavljenih na otvorenom konkursu INIT-a za predavače.

“Prvo su to bili mali, lokalni događaji, ali onda smo shvatili da možemo više, jer želimo više. Tako smo i došli na ideju za organizaciju ovakvog događaja koji će najzad pokazati da Banjaluka ima šta da ponudi, te da mora i može da bude mjesto okupljanja ljudi iz IT-a,” rekao je Goran Jakovljević, direktor konferencije.

Među temama o kojima će se govoriti na konferenciji, imaćete priliku da čujete nešto više o cloud computing-u, deep learning-u, blockchain-u, testiranju, te mnogim drugim temama koje su trenutno aktuelne.

Ukoliko vas zanima kompletan spisak predavača sa temama, posjetite link.

Karte možete kupiti klikom na link.

We are in IT, and you?

Author: Danijela Žižić

Studentkinja Prirodno-matematičkog fakulteta koja se bavi marketingom. Uživa u organizacionim poslovima, konstruktivnim raspravama i MotoGPu. Velika ljubav su joj psihologija i filozofija, a strast joj je argentinski tango. Vjeruje u Avengerse i Elona Muska.

Share This Post On

Vaše mišljenje: