Brajan Fanzo, međunarodni stručnjak i voditelj podkasta na temu tehnologije i biznisa, je novi Spark.me 2019 govornik

Organizacioni tim Spark.me, jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je zakazana za 25. i 26. maj, i koja se po prvi put organizuje u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, je objavio ime novog govornika konferencije Spark.me 2019 – Brajan Fanzo (Brian Fanzo). Fanzo je osnivač kompanije iSocialFanz, u okviru koje radi na razvoju i implementaciji inovativnih digitalnih strategija za kompanije kao što su Dell, EMC, Adobe, IBM, UFC, Applebees i SAP. Digitalizuj.Me je, sedmu godinu za redom, partner u organizaciji ovog vrhunskog događaja!

Ko je Brajan Fanzo?

Fanzo je započeo svoju karijeru u oblasti sajber sigurnosti za Ministarstvo odbrane Sjedinjenih Američkih Država, da bi zatim postao zadužen za prodaju i promociju digitalnih rješenja u brzorastućem tehnološkom startapu. Danas je on prepoznat kao stručnjak za digitalni marketing i međunarodni govornik, koji kroz svoj rad nastoji da inspiriše i nauči biznise kako da se izdvoje iz mase i povežu sa klijentima svih generacija uz pomoć digitalnih kanala. Uz pomoć svoje „misli kao fan“ (#ThinkLikeAFan) filozofije i društvenih mreža baziranih na video sadržaju – Periscope, Snapchat i Facebook Live – Fanzo je pomogao nekim od najvećih kompanija svijeta da ispričaju svoje priče na ličan i upečatljiv način. Fanzo je kao govornik učestvovao na nekim od najvećih svjetskih konferencija, kao što su SXSW, Social Media Marketing World, Consumer Electronics Show, i Mobile World Congress. Fanzo je voditelj dva tehnološka i biznis podkasta – FOMOFanz SMACtalk.

Koga ćete još imati priliku da čujete?

Organizatori Spark.me su ranije objavili imena sedam ovogodišnjih govornika – u pitanju su Andrew Keen (autor bestselera „Kult amatera – kako Internet ubija kulturu“ i jedan od najpoznatijih i najkontroverznijih komenatora digitalne revolucije na svijetu), Anab Jain (TED govornica, dizajnerka, filmska producentkinja, i suosnivačica Superflux, svjetski priznate kompanije koja inovacijama iz oblasti dizajna i tehnologije pokušava da nam približi svijet budućnosti), Peter Shankman (autor pet biznis bestselera, ekspert u oblasti iskustva kupaca i serijski preduzetnik; dnevne novine „The New York Times” su ga opisale kao „rok zvijezdu koja zna apsolutno sve o društvenim medijima”), Brooke Saward (osnivačica i urednica jednog od najpopularnijih blogova o putovanjima na svijetu – World of Wonderlust, uz pomoć kojeg je izgradila publiku koja na online kanalima broji preko 1,2 miliona), Jeremiah Owyang (suosnivač Kaleido Insights i svjetski autoritet za razvoj programa koji pospješuju inovativnost korporacija), Tom Goodwin (potpredsjednik i direktor inovacija u Zenith Media, jednoj od najvećih advertajzing agencija na svijetu) i Cate Murden (osnivačica PUSH, konsultantske kuće čija praksa je utemeljena na istraživanju ljudskog ponašanja). U narednom periodu će biti objavljena imena ostalih govornika.

Kako kupiti kartu?

Karte za konferenciju Spark.me 2019 se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije, po cijeni od 300€. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cijena iznosi svega 50€. Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima (25 – 26. maja), startap takmičenju (25 – 26. maja), ručak na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem (25. maja). Cijena karte ne uključuje troškove prevoza i smještaja. Kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

Spark.me, jedna od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je zakazana za 25. i 26. maj, se organizuje u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, jednom od najvećih auditorijuma u Crnoj Gori. Ovo je prvi put da će se Spark.me održati u Porto Montenegru, srcu nautičkog turizma Crne Gore i jednoj od najekskluzivnijih marina na Jadranskom primorju. Organizator Spark.me je kompanija  doMEn d.o.o, agent registracije crnogorskog nacionalnog internet domena – .ME, koja od 2013. godine organizuje konferenciju jednom godišnje. Spark.me nudi priliku učesnicima da o aktuelnim trendovima u oblasti marketinga, tehnologije i biznisa uče od svjetski poznatih eksperata, te da ostvare kontakt sa preko 580 učesnika konferencije iz 28 država širom svijeta, među kojima će naći lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketare, startapove i ljude željne znanja.

Za više informacija o Spark.me 2019 posjetite zvanični sajt konferencijeFacebook stranicuTwitter nalog i Instagram nalog.

Author: Danijela Žižić

Studentkinja Prirodno-matematičkog fakulteta koja se bavi marketingom. Uživa u organizacionim poslovima, konstruktivnim raspravama i MotoGPu. Velika ljubav su joj psihologija i filozofija, a strast joj je argentinski tango. Vjeruje u Avengerse i Elona Muska.

Share This Post On

Vaše mišljenje: