Novi Spark.me govornik – Pol Papadimitriu, biznis inovator, strateg i svjetski priznat predavač iz Londona

Organizacioni tim jedne od najvećih marketing konferencija u Jugoistočnoj Evropi, Spark.me, koja se održava 28. i 29. maja, u Bečićima, je objavio ime novog govornika. Riječ je o Polu Papadimitriu (Paul Papadimitriou), biznis inovatoru, strategu i svjetski priznatom predavaču iz Londona. 

Papadimitiriu je osnivač Intelligencr, kompanije koja pomaže organizacijama u formulisanju i implementaciji inovativnih biznis strategija. Papadimitriu se bavi istraživanjem na koji način velike tehnološke promjene utiču na različita geografska područja, sa posebnim ostvrom na njihov uticaj na kulturu, društvo, budućnost biznisa, i generacije koje dolaze. Saznanja koja tom prilikom stiče, mu pomažu da osmisli inovativne poslovne sisteme i marketing strategije za neke od najvećih kompanija na svijetu.

Paul Papadimitriou - Photo 2

Papadimitriu je radio na uspostavljanju inovativnih mobilnih ekosistema u Evropi i Kini, a sarađivao je sa organizacijama kao što su – Microsoft, eBay, Fujitsu, Tumblr, EY, Canonical, Bell Labs, SABMiller, Criteo, Siemens, Evropska unija i Međunarodna unija za telekomunikacije (specijalizovana agencija Ujedinjenih nacija za telekomunikacije). Papadimitriou je takođe i savjetnik mnogih startapova i producent nekoliko podkastova kao što su: „Layovers“ koji se bavi tematikom inovacija u avijaciji, „The Digital Loop“ koji se bavi novinama na polju digitalnih tehnologija i „Notion Capital“ koji govori o temama bliskim B2B startapovima.

Njegov rad je bio predstavljen u nekim od najuticajnjih poslovnih časopisa na svijetu, kao što su The Economist, ABC, TF1 i Japan Times. Papadimitriu je međunarodno priznat predavač koji je u svojoj karijeri imao priliku da gostuje, kako na nekim od najvećih svjetskih konferencija, tako i na privatnim okupljanjima nekih od najvećih korporacija svijeta. Njegov upečatljiv nastup i šarm su mu doneli i ulogu voditelja LeWeba, jedne od najvećih evropskih konferencija posvećenih informacionim tehnologijama.

Paul Papadimitriou - Photo 4

Neki od prethodno najavljenih predavača su: Brajan Solis (jednan od najpoznatijih marketing stručnjaka, analitičara i pisaca na svijetu), Skot Morison (bivši direktor marketinga u kompanijama Diesel, Levi’s i Activision), Džon Bredford (jedan od ključnih aktera u izgradnji startap zajednice u Evropi, suosnivač F6S i Tech.eu, i bivši izvršni direktor Techstarsa u Londonu), Veronika Belmont (internet zvijezda iz San Franciska i savjetnica brojnih startapova, koja ima više od 1,7 miliona pratilaca na Tviteru) i Sara Roso (direktorica marketinga u Automatticu, kompaniji koja je kreirala WordPress.com, najpopularniji onlajn servis za hosting veb sajtova koji koriste WordPress platformu, i pokretač Svjetskog dana Nutele).

Karte za konferenciju Spark.me je već kupilo preko 400 ljudi iz 17 država širom svijeta. Cijena karte iznosi 250€, odnosno 70€ ukoliko se radi o studentima, i moguće ju je nabaviti na zvaničnom sajtu konferencije. Studentske karte, kao motivacija za sve mlade željne znanja, su namijenjene studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija, koji su mlađi od 27 godina, kao i svima onima koji će diplomirati u toku 2016. godine.

Konferencija Spark.me održaće se po četvrti put, 28. i 29. maja, u hotelu Mediteran u Bečićima, pod organizatorskom palicom kompanije doMEn d.o.o, agenta registracije nacionalnog .ME domena, i glavnim sponzorstvom Crnogorskog Telekoma. Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i marketinga, startapove i ljude željne znanja. Više informacija o konferenciji i potvrđenim predavačima možete saznati na zvaničnom sajtu konferencije na adresi www.spark.me, Facebook stranici  i Twitter profilu.

Author: Anja Drobnjak

Anja Drobnjak je Content and Campaign Manager u Alicornu i ponosni član Spark.me i Digitalizuj.Me timova.

Share This Post On

Vaše mišljenje: